2 Eylül 2007 Pazar

İsim Tashihi



Mahkemeye başvurup adımı Raphael olarak değiştirmek istiyorum. Nüfus memuru yanlış yazmış Hakim Bey, Raphael Enthoven olmak istiyorum.

----------------
Now playing: Carla Bruni - Raphael
via FoxyTunes

6 yorum:

  1. carla bruni'ye gıcığım.
    zaten oldum olası görünüşünü beğenmişimdir, çok güzel kadın.
    aristokrat bir de, mavi kan durumları, bilmemkaç dil konuşmalar,eğitim,kültür gibi naneler had safhada.
    bir de almış gitarı şarkı söylüyor. hayır, söylemesi mühim değil, mesela petek dinçöz gibi söylese içimden kıs kıs güler mutlu olurdum.
    ama şuna bak, mırıl mırıl ve tatlı tatlı söylüyor maalesef, son zamanlarda gıcık olarak sıkça dinliyorum kendisini.
    dinledikçe lanet ediyorum genetik havuzdan payıma düşenlere.

    YanıtlaSil
  2. aah ahh.. raphael mafael değil derdim.. genetik havuz ve diğerlerine dair hissiyatı pek güzel paylaşmaktayım.. zaman zaman ulan şu kadındaki şans bende olsaydı.. gibilerinden kendimi avutuyorum..

    önemsiz not: fal baktırdım; geleceğim parlak..

    YanıtlaSil
  3. kime baktırdın falı? iyi çıkıyorsa ben de baktırayım.

    not: dragot bey'in blogunu altın gününe çevirme amacı güdüyorum, hazır gavur ellerindeyken fırsattan istifade.

    YanıtlaSil
  4. sevgili anneanneme yaklaşık olarak 3-4 gün boyunca kahve falı baktırmış şuursuz bir kişi olarak, dragot bey'in blogunu altın gününe çevirme amacına seve seve katılırım.. asıl konu olan fala dönersek kendisi, biricik torununu evlendirme derdinde olduğundan bol bol kalabalık, gelin, duvak, bende gözü olan yağız delikanlılar görmüştür...

    eğer yakın zamanda olur da evlenirsem karşılıklı birer kahve içeriz nino'yla..

    YanıtlaSil
  5. dragot beyin blogunu altın gününe çevirme projesini, new york şehri metropolitan transportation authority (MTA) olarak ben de destekliyorum. bu arada sevgili annemin de carla bruni'yi beğendiğini ve bana istemeye karar verdiğini öğrenmiş bulunuyorum. ancak carla bruni'nin raphael enthoven'le evli ve de 4 yaşında bir çocuklu olmasının yanı sıra, benim de facebook'taki status'um "in relationship" olarak sınıflandırılıyor.
    bu arada new yorkta el falı baktırmak 15 dolar civarında, kahve falının da büyük geleceği var, village yahut sohoya bi dükkan açsak diyorum.

    YanıtlaSil
  6. siz hazır oradayken dükkânı kiralayıveriniz, efendim. ben internet üzerinden "bir kahve içene bir tarot falı bedava" adlı pek akıl çelici kampanya ile müşterilerinize hizmet veririm. makul bir maaş bir de sigorta tek isteğimdir. yanıtınızı bekliyorum, sevgiler, saygılar..

    YanıtlaSil