13 Mayıs 2007 Pazar

Mothership Ersoy

Bülent Ersoy, televizyonlarda zaman zaman gösterilen bir tesis. Bir çeşit yap işlet devlet dairesi. Ayrıca sanırım gökcisimlerinin yörüngelerini hesaplarken kendisinin gravitasyonel etkisini hesaba katmamız gerekiyor. Her haliyle emperyal, bir o kadar regal, celestial, astronomik.


Ancak aslında görmekte olduğumuz şey gerçekten, yıllar önce ameliyatla cinsiyet değiştiren TSM şarkıcısı Bülent Ersoy mu???!!! (Zbamm!! Varan bir!) İşte dehşet perdesi. Benim teorime göre, gerçek Bülent yaklaşık bir mil kalınlığındaki dış kabuğun altında, dışarıdan sesini dahi duyamayacağımız bir derinlikte, olan biteni bizim kadar dehşetle izliyor.



Dışındaki giderek büyüyen kabuğun uzaydan geldiği yönündeki kanıtlar ise artıyor. Örneğin kendisini hiç bir zaman yürürken görmüyoruz. Hoverkraft misali süzülüyor, daha doğrusu gitmek istediği yöne doğru uzay zamanı bükerek yol alıyor. Ayrıca konuşmasındaki tuhaflıklar da muhtemelen uzaylılıktan kaynaklanıyor.





Fotoğrafta Star Destroyer sınıfı yıldız gemisi Imperial Bülent Ersoy Avrupa ve Kuzey Afrika'yı tehtid ederken görülüyor. Uluslararası toplum endişeli.

1 yorum:

  1. bülend hanım için tinsel kimlik bozukluğu diye bir tanı yaratmak istiyorum.

    YanıtlaSil